Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yani, temel nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek bâtınin tasarlanmışken, ivedi çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emin tahliye sinein kullanılan bir bapdır.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayan fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini makul bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya illet vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri yangın kapısı ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Ankara Yangın Bapsı koymak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı heves ettikleri tüm mevzular için bilgi sahibi olabilirler.

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page