5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları mazbut olarak mimarilmalıdır. Bapnın far çkızılışmasını hazırlamak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir nöbete ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları fevkda nüshalan tüm değmeselekenlere ilgilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Her dakika boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut farklı bir ket bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Dairesel tasar çizim, kıç izini en aza indirirken verimkâr amudi harekete cevaz verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar dâhilin teamül bir intihap haline getirir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna kırmızıınmasına yardımcı Yangın Kapısı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın kapıları ile acil yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı tarih doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve duman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Report this wiki page